Selectie; Radio

De avonden. Het gesproken uitzicht van Jan Tromp. Een gesprek met de schrijver en performer Klaas Kuitenbrouwer, bekend als St. Autochroon. En na elf uur een portret van de Amerikaanse musicus Dan Burkes, die live in de studio elektronische klankexperimenten doet. Radio 5, 22.02-23.55u.

Sesjun. Opname van de Illinois Jacquet Big Band. Radio 2, 23.04-0.00u.

Radio 5 Documentaire: Joes, kind tussen drie ouders. Een lesbisch stel plaatste in 1995 een advertentie waarin zij vroegen om 'een spontaan homostel voor kind en gezamenlijke opvoeding'. Portret van drie ouders en een kind. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Schuim en as. Besteedt aandacht aan het verschijnsel soap met o.m de producent van Goede tijden, slechte tijden Johan Nijenhuis. Verder een gesprek over de kunstenaar Meret Oppenheim. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.