Selectie; Radio

Avondconcert: De Matinee. Opera Cardillac van Hindemith, uitgevoerd door het Groot Omroepkoor en het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Edo de Waart. Solisten o.a.: John Bröcheler, bariton, Christine Brewer, sopraan en Barry Ryan, tenor. Radio 4, 20.02-22.00u.

De avonden. Met o.a. een nieuw verhaal van Thomas Verbogt. In het tweede uur aandacht voor een methode van snellezen, fotoreading, die zich anders dan andere uitsluitend richt op de rechter hersenhelft. Tijdens het lezen dient de lezer hardop te zingen. Radio 5, 22.02-23.55u.

Bijlage: Over passie. Gewoon Passie is een estafetteverhaal over de hartstochten van mensen, gemaakt door een groep medewerker van locale omroepen. Morgen, Radio 5, 13.08-14.02u.

Montaigne. De filosoof Theo de Boer over zijn boek 'Pleidooi voor interpretatie'. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.