Emmy-awards uitgereikt

PASADENA, 15 SEPT. De serie Frasier heeft zondagnacht voor de vierde achtereenvolgende keer de Emmy-award voor beste 'comedy' gewonnen. De Emmy in de categorie beste drama-serie ging naar Law and Order. Met de verkiezing schaart Frasier zich in een select gezelschap. Alleen All in the family, Cheers en The Dick van Dyke Show wonnen de prijs vier keer.

Tijdens de uitreiking van de belangrijkste Amerikaanse televisie-onderscheidingen sprak een aantal sterren zich uit tegen de rol van de tabloids. In reactie op de dood van prinses Diana noemde Tracey Ullman, die een Emmy won voor haar serie Tracey takes on, het gedrag van sommige paparazzi-fotografen illegaal. Bette Midler, winnares met Diva Las Vegas, riep de uitgevers van tabloids op zich te bezinnen op hun taken. (Reuter)