Selectie; Radio

Het oor van 4 Zomereditie. Rechtstreekse uitzending vanuit de Royal Albert Hall in Londen van het Requiem van Verdi, uitgeveord door de London Voices, de London Symphony Chorus en de London Symphonie Orchestra. Radio 4, 20.30-22.30u.

De Recensenten. Sieradenmaakster Petra Hartman en medisch schrijver Ivan Wolffers bespreken elkaars werk. Radio 1, 20.04-21.04u.

De avonden. Komt vanaf het Crossing Border festival. Met gespekken met de New Yorkse performing poet Sekou Sundiata en de Engelse literator Blake Morrison en optredens van o.a. Louis Lehman, Arnon Grunberg en Meindert Talsma. Radio 5, 22.02-23.55u.

The Longest Yard / The Mean Machine (Robert Aldrich, 1974, VS). Pittige actiefilm met komische inslag. Burt Reynolds traint football team van gedetineerden ter voorbereiding op wedstrijd tegen bewakers. BBC1, 24.00-1.55u.