Selectie; Radio

De avonden. Verhalen van Thomas Verbogt en Roel Bentz van den Berg, gesprek met Paul Charles, agent van popmuzikanten en muziek van Charles Curtis. Verder worden onder meer vertaalde John Lennon-songs voorgedragen en gedichten waarin songteksten zitten. Radio 5, 22.02-23.55u.

Sesjun. Opname van een concert van Bacan: Lilian Vereira, vocals, Leonardo Amuedo, gitaar, Juan Pablo Dobal, keyboards/piano e.a. Radio 2, 23.04-0.00u.

Radio 5 Documentaire: Hollandse kuren. Documentaire over een geneeskrachtige bron in de duinen bij Den Helder. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Schuim en as. Gesprekken met o.a. schrijfster Nelleke Noordervliet, met beeldend kunstenaar Mark de Weijer en met journalist Jeroen Corduwener en fotograaf Chris Keulen over hun boek Rwanda, land zonder grenzen. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.