Jong talent

Foto: Isabelle Brinkman (rechts, 1972), hier samen met collega video-jockey Fabienne de Vries (1974), was uitzinnig toen ze in 1995 hoorde dat ze bij Nederlands' eerste eigentalige muziekstation mocht gaan werken. Daarmee kwam een einde aan een lange zoektocht naar een 'baantje bij de televisie'.

Ze had al bijna de moed opgegeven. Maar nu: “alle bijrolletjes, cursussen, workshops en screentests vielen op hun plaats.” Inmiddels is ze bij muziekstation The Music Factory al bijna een routinier. Zo sprak ze met hartenbreker annex muzikant/acteur Jon Bon Jovi, met Aerosmith's stage animal Stephen Tyler en met rapper Will 'Man in Black' Smith. “Dat zijn voor mij van die dingen die heel erg goed zijn.” (Foto Vincent Mentzel, NRC Handelsblad)

On an Island with you (Richard Thorpe, 1948, VS). Op zwemidool Esther Williams toegesneden MGM-musical. Marineofficier Peter Lawford wordt verliefd op filmster tijdens opnamen in Stille Zuidzee. Inboorlingen saboteren hun vliegtuig. Duitsl.1, 1.00-2.45u., nagesynchroniseerd.