Correcties & Aanvullingen

Kanker

In het artikel Verwarring tussen concurrenten (in de krant van donderdag 4 september, Profiel pagina 3) worden aan prof.dr. M.B. Katan kritische opmerkingen toegeschreven over de voorlichting van het Koningin Wilhelmina Fonds en het Voorlichtingsbureau voor de Voeding. Aan Katan wordt de uitspraak toegeschreven: 'In het algemeen kun je zeggen dat dergelijke organisaties hun voorlichting baseren op onvoldoende harde gegevens.' Katan sprak echter uitsluitend over voorlichting op het gebied van voeding en kanker. Ook wordt Katan opgevoerd als 'onderzoeker op het terrein van voeding en kanker'. Hoewel zijn leeropdracht onderwijs omvat op dit terrein, is zijn onderzoeksterrein vooral voeding en hart- en vaatziekten.

Van Hulst

In het commentaar Politiechefs (in de krant van woensdag 3 september, pagina 7) is de scheidende chef van het politiekorps Hollands-Midden ten onrechte Van de Hulst genoemd. De juiste naam luidt Sybrand van Hulst.

Fanclub: The Rik Smits Fanclub, 333 East Ohio Street, Indianapolis, IN 46204. De fanclub heeft 400 leden.