Selectie; Radio

Avondconcert: De matinee. Opvoering van de opera Ariodante van Händel door Les Musiciens du Louvre o.l.v. Marc Minkowksi. Onder de solisten: Denis Sedov, Lynne Dawson en Richard Croft. Radio 4, 20.02-23.25u.

De avonden. Nieuwe verhalen van Thomas Verbogt, Helga Ruebsamen, Frans Stüger, en Jan Stavinhoa. Verder onder meer een portret van de 84-jarige Robert Garcet, die in België, op de grens bij Maastricht een 20 meter hoge toren heeft gebouwd van grillige vuurstenen. Radio 5, 22.02-23.55u.

Bijlage. Verslag over de verhuizing van een psychiatrisch patiënte van een instelling naar de normale maatschappij. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Montaigne. Een wandeling door het Den Haag van Louis Couperus. Verder: Rein Ferwerda over Sextus Empiricus en het scepticisme. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.