Website

Wie BBC.COM intikt in het World Wide Web komt, anders dan waarschijnlijk de bedoeling was, uit bij het bedrijf Boston Business Coputing Ltd. Dit bedrijf is wel zo beleefd een link op zijn homepage te plaatsen naar de Britse omroeporganisatie. De BBC heeft een uitgebreide site, vervaardigd naar de laatste mogelijkheden van de techniek.

Hier is te zien dat het werken met frames soms wel een heel ingewikkeld ruitjespatroon teweeg kan brengen, wat de overzichtelijkheid niet bevordert. Verder is het een voorbeeldige site, waarop alles te vinden is over de verschillende uitzendschema's en ontvangstmogelijkheden in de wereld en hoe de organisatie in elkaar zit. De afdeling televisie biedt van een groot aantal uitgezonden en uit te zenden programma's, onderverdeeld naar discipline, aanvullend materiaal: links, videoclips, geluidsfragmenten en stukken interview in tekstvorm. De BBC heeft een archief waarin dossiers over onder meer 50 jaar India en Pakistan en de machtsoverdracht in Hongkong. Er is een uitgebreide onderwijssite, met informatie over programma's over het jaar 2010 en de informatietechnolgie. In de afdeling Beeb the BBC zijn de meer luchthartige onderwerpen en de Radio Times opgenomen.

Er is een filmafdeling met Barry Norman, een overzicht van films op tv en videonieuws. In de BBC-shop kunnen videofilms worden besteld, de omroep garandeert bezorging ervan binnen 48 uur. Op de afdeling Politics zijn belangrijke interviews enkele uren na uitzending terug te lezen en vraagt de 'Trivia'-pagina zich af hoe we de nieuwe MP moeten aanspreken: met Right Honourable, Learned and Noble of gewoon Tony.