Tuinenreizen

Met enige verbazing las ik in de agenda-bijlage van 21 augustus van de hand van de heer Van der Kaa een nogal negatief bericht over tuinenreizen naar Engeland. Was dit een persoonlijke ervaring of van horen zeggen?

Tweemaal, voorjaar '95 en voorjaar '96, hebben mijn vriendin en ik een tuinenreis naar Engeland gemaakt en wel resp. naar Kent en naar Devon en Cornwall. Niets dan lof: zeer goede hotels in Maidstone en in Falmouth met niet een 'continental breakfast', maar met een uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds een goed verzorgd keuzemenu.

We bezochten oonder andere Sissinghurst en Wisleygardens in Kent. Verschillende tuinen en kastelen op onze tweede reis met als hoogtepunt een bezoek aan The Isles of Scilly (Tresco).

Ook van vrienden die dergelijke reizen gemaakt hebben hoor ik alleen maar positieve geluiden.

    • D. Miedema-Alkema