Selectie; Radio; Zaterdag

Uitmarkt '97: Klassiek. Rechtstreekse uitzending van concerten van diverse klassieke ensembles en solisten vanuit de Uitmarkt in Amsterdam. Radio 4, 14.04-16.00u.

Avondconcert/ Opera live. Le Comte d'Ory, opera van Rossini, uitgevoerd door het London Philharmonic o.l.v. Andrew Davis, en het Glyndebourne Chorus. Solisten o.a.: Marc Laho, tenor, Ludovic Tezier, bariton en Annick Massis, sopraan. Radio 4, 19.02-22.00u.

Volgspot-live. Programma waarin theatermakers over hun werk vertellen. Te gast zijn Maarten Hennis van Niet Schieten, over zijn nieuwste theaterprogramma Taboe, Job Schuring over Eindelijk en Jaap Mulder over De Opmars van de wilde Artisjok. Radio 2, 22.04-0.00u.

Easy listening. Septembersongs uitgevoerd door Lotte Lenya, Jimmy Durante, Tony Bennett en Julie London. Verder Robert Long met vertalingen van George Gershwin en Sting met nummers uit Porgy & Bess. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.