My Way

De vaderlandse popscene is in rep en roer. Bill van Dijk gaat Harry Nilsson spelen! Nilsson, de zanger van onsterfelijke nummers als Everybody's talking en Without you is dood, maar straks zal onze eigen Van Dijk hem weer op de planken neerzetten, in een muziektheaterstuk.

Voor Gordon was het nieuwtje aanleiding haast te maken met zijn plannen voor een musical naar het leven van Jimi Hendrix. Maar ook bij Herman Brood is een lampje gaan branden: hij oefent voor Lou Reed, the musical. Imca Marina schijnt al een hele echte Janis Joplin te kunnen doen, Andre Hazes twijfelt nog tussen John Lennon en Brian Jones, en Normaal is druk in de weer met een opera over de Beach Boys.

Lee Towers wrijft zich intussen in de handen. Knappe jongen die hem Frank Sinatra nog kan afnemen.

    • Warna Oosterbaan