Correcties & Aanvullingen

Erwin Olaf

Bij het artikel Met een paddestoeltje onder drie rimpelloze clowns, een vraaggesprek met Erwin Olaf, (in de krant van donderdag 28 augustus, pagina 9) is de naam van de auteur weggevallen. Het was geschreven door Jeroen van der Kris.

Vedior

De kop VEB sleept Vedior voor rechtbank om misleiding (in de krant van donderdag 28 augustus, pagina 15) is onjuist. De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) spant een zaak aan bij de Reclame Code Commissie.

Mode

Bij het artikel Stiletto's onder krijtstreep (in de krant van donderdag 28 augustus, Agenda pagina 1) stond bij de foto van een dame in glanzende minirok en mannenjasje vermeld dat de collectie ontworpen was door John Galliano. Dit is onjuist, de collectie is ontworpen door Alexander Mc. Queen. Ook was in het artikel de voornaam van Nelie Smit-Kroes verkeerd gespeld, dit moet zijn : Neelie.