Selectie; Radio

Hier en Nu Zomertijd. Gesprek met Groene Amsterdammer-hoofdredacteur Martin van Amerongen over het linkse gedachtengoed uit de jaren zeventig. Radio 1, 20.00-22.00u.

Marathoninterview. Gesprek met zondagsdichter, saxofonist en politiek tekenaar Frits Müller. Radio 1, 9.07-12.00u.

Radio 5 Documentaire: Na de Dood van Akash. Acht maanden geleden werd de zevenjarige Akash door zijn vader gedood. Zijn broertje en zusje kwamen zwaargewond in het ziekenhuis terecht. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Schuim en As. Een terugblik op het voorbije, en vooruitblik op het komende theaterseizoen met theaterproducent Gislebert Thierens en dramaturge Janine Brogt. Verder o.a. reportages over toneelvoorstellingen Licht door Toneelgroep Amsterdam en Noordeloos van de De Federatie. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.