Korte rentree Edgar Davids

MILAAN, 27 AUG. Edgar Davids heeft zijn rentree op de voetbalvelden gemaakt. De middenvelder van AC Milan speelde in het Olympisch stadion in Barcelona vijftien minuten mee in de oefenwedstrijd tegen Espanyol. Davids brak op 23 februari in het duel met Perugia zijn been op twee plaatsen. Hij revalideerde in Amsterdam en hervatte twee weken geleden de groepstraining.

Het duel tussen AC Milan en Espanyol eindigde in 2-2. Winston Bogarde speelde niet in Barcelona, doordat hij kampt met een spierblessure. Hij hoopt bij het begin van de Italiaanse competitie tegen Piacenza weer hersteld te zijn.

De Nederlanders krijgen binnenkort gezelschap van de Braziliaan Leonardo. Paris Saint Germain, zijn huidige club, bereikte een financieel akkoord met AC Milan. Met de overgang is 17,9 miljoen gulden gemoeid. De transfer van de middenvelder kan nog mislukken, als PSG er vandaag er alsnog in slaagt zich te plaatsen voor de Champions League. De Fransen hebben een 3-0 achterstand tegen Steaua Boekarest.