Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Tennis

Becker niet bij US Open

NEW YORK, 21 AUG. Met de afmelding voor de US Open zijn voor Boris Becker grandslamtoernooien verleden tijd. Wegens het overlijden van zijn manager en vriend Axel Meyer-Wölden kan en wil de Duitse tennisser niet spelen in New York. Het had zijn laatste Grand Slam moeten worden.

Richard Krajicek is in de eerste ronde op Flushing Meadow aan een qualifier gekoppeld. Paul Haarhuis heeft aanzienlijk moeilijker geloot tegen de Spanjaard Blanco, terwijl Jan Siemerink begint tegen de Zweed Larsson.