Selectie; Radio

Avondconcert. Werken van Britten en Ravel, uitgevoerd door het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Jean Fournet. Solist: Sheila Armstrong, sopraan. Verder onder meer werken van door Isabelle Moretti, harp en het Parisii Kwartet. Radio 4, 20.02-22.00u.

Het Radiocafé. Gesprek met de oud-commissaris van de koningin in Groningen Henk Vonhoff over zijn binnenkort te verschijnen boek Vind ik wat ik vond. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. O.a. in het tweede uur een experiment over de vraag wat zich voor doet in het menselijk brein bij het oversteken van de straat. Radio 5, 22.02-24.00u.

Montaigne. In het eerste uur vertaler, slavist en acteur Hans Boland die onder meer een sprookje voor volwassenen Roeslan en Ljoedmila van Poesjkin vertaalde. Verder de veranderingen in het Duitsland na de eenwording. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.