Sparta

Opgericht: 01-04-1888 Stadion: Het Kasteel (13.000), Rotterdam Voorzitter: P. van der Burg Commercieel directeur: C. van der Steene Trainer-coach: H. van der Zee Assistent-trainers: D. Roks en A. van Tiggelen Internet-adres: www.hvision.nl/~ivfeij

DOEL Roland Jansen (29), Johan van der Werff (23).

VERDEDIGING Gregg Berhalter (VS, 24), Yurctan Kayis (Tur, 22), Dave van der Meer (24), Gérard de Nooijer (28), Reginaldo de Santana 'Marilia' (Bra, 22), Mark Noorlander (26), Jerry Smith (25).

MIDDENVELD Moerad Amghizrad (22), Nixon Dias (17), Alfons Groenendijk (33), Arjan van der Laan (27), John Nieuwenburg (18), Kew Jaliens (18).

AANVAL Gert Aandewiel (27), Jimmy Simons (27), John den Dunnen (25), Dennis Krijgsman (25), Antoine van der Linden (21), Dennis de Nooijer (28), Michael Renfurm (21), John Powell (21).

Nieuw: Gert Aandewiel (Volendam), Kew Jaliens (eigen jeugd), Jimmy Simons (FC Lisse), Roland Jansen (Willem II), Johan van der Werff (Kozakken Boys). Vertrokken: Joseph Addo (onbekend), Rob Alflen (Heracles), Barry Dubbeldeman (onbekend), Carlos Fortes (Vitesse), Frank van der Geest (Heracles), Rody Hoegee (Willem II), Edward Metgod (gestopt), Edgar van der Roer (ADO Den Haag, was verhuurd aan VVV).