Roda JC

Opgericht: 27-07-1914 Stadion: Kaalheide (21.500), Kerkrade Voorzitter: Th. Pickée Algemeen directeur: J. van Dijk Trainer-coach: M. Jol Officiële website: www.rodajc.nl

DOEL Nikolaj Damjanac (Joe, 25), Gregory Delwarte (Bel, 19), Jörg Kaessman (Dld, 28).

VERDEDIGING Ramon van Haaren (24), André Ooijer (23), Humphrey Rudge (21), Maarten Schops (Bel, 21), Gerrie Senden (26), Igor Tomacic (Kro, 20), René Trost (32), Joost Valgaeren (Bel, 20), Maurice Verbunt (22), Regillio Vrede (24).

MIDDENVELD Arno Doomernik (27), Edwin Grünholz (28), Stefan 't Hart (26), Stephan van der Heyden (Bel, 28), Eric van der Luer (32), Arie Obdam (25), Melvin Plet (23).

AANVAL Peter van Houdt (Bel, 20), Garba Lawal (Nig, 23), Ratislav Mores (Slw, 26), Bob Peeters (Bel, 23), Gabor Torma (Hon, 21), Davy Zafarin (19).

Nieuw: Matthijs van den Berg (jeugd FC Twente), Nikolaj Damjanac (gehuurd van Partizan Belgrado, Joe), Gregory Delwarte (Chapelle, Bel), Edwin Grünholz (ADO Den Haag), Stefan 't Hart (Scheveningen), Igor Tomacic (Croatia Zagreb, Kro), Bob Peeters (Lierse SK, Bel), Gregory Delwarte (Chapelle, Bel), Jörg Kaessman (Borussia Mönchengladbach, Dld), Ratislav Mores (was verhuurd aan NEC), Gabor Torma (Cercle Brugge, Bel), Joost Valgaeren (KV Mechelen, Bel). Vertrokken: Giuseppe 'Pino' Canale (verhuurd aan FC Den Bosch, was verhuurd aan Emmen), Henri Heeren (Allemania Aachen, Dld), Ruud Hesp (Barcelona, Spa), Hans Spillman (verhuurd aan MVV), Rick Plum (MVV), Gérald Sibon (Ajax), Edwin Vurens (FC Sankt Gallen, Zwi), Gunnar Einarsson (verhuurd aan MVV).