NAC

Opgericht: 19-09-1912 Stadion: Fuji Film Stadion (17.000), Breda Voorzitter: J. Peek Directeur: M. Vreijsen Trainer-coach: H. Neumann Assistent-coach: T. Lokhoff Officiële website: www.nac.nl

DOEL John Karelse (27), Wilco de Vogt (21).

VERDEDIGING Jeffrey van As (25), Maarten Atmodikoro (26), Ruud Brood (34), Dominique Diroux (19), Stanley McDonald (31), Nebosa Gudelj (Bos, 28), Björn Langeveld (19), Erwin van de Looij (25), Bart de Roover (Bel, 30).

MIDDENVELD Mustafa Aksit (Tur, 20), Geert Brusselers (27), John Feskens (31), Jan Gaasbeek (34), Edwin Gorter (34), Nico Jalink (33), Alfred Schreuder (24).

AANVAL Archil Arveladze (Geo, 24), Kevin van Dessel (Bel, 17), Ante Milicic (Aus, 23), Richard Roelofsen (28), Twan Scheepers (25), Earnest Stewart (VS/Ned, 28).

Nieuw: Archil Arveladze (Trabzonspor, Tur), Kevin van Dessel (Germinal Ekeren, Bel), Alfred Schreuder (RKC), Erwin van de Looij (Vitesse), Ante Milicic (Sydney United, Aus), (Willem II), Nebosa Gudelj (Logrones, Spa), Bart de Roover (Lierse SK, Bel). Vertrokken: Zlatko Arambasic (Sporting Braga, Por), Pascal Beeken (KV Mechelen, Bel), François Gesthuizen (Fortuna Sittard), Barry van Galen (AZ), Marc Minnaert (Hoek), Jean-Claude Mukanya (onbekend), Sander Oostrom (Pohan Steelers, ZKo), Tom Kaure Staurvik (was gehuurd van Bodo Glimt, Noo), Tony Vidmar (Glasgow Rangers, Sch).