Heerenveen

Opgericht: 01-06-1977 Stadion: Abe Lenstra (13.600), Heerenveen Voorzitter: R. van der Velde Algemeen manager: T. Wallendal Trainer-coach: F. de Haan Assistent-trainers: G. Verbeek Internet-adres: www.tref.nl/heerenveen

DOEL Khalid Sinouh (Mar, 22), Hans Vonk (27).

VERDEDIGING Florin Constatinovci-Schreiber (Roe, 28), David Damman (Bel, 20), Tieme Klompe (21), Johan Hansma (28), Börre Meinseth (Noo, 21), Dumitru Mitrita (Roe, 26), Godfrey Nwankpa (Nig, 18), Roberto Straal (30), Brian Tevreden (28), Jan de Visser (29).

MIDDENVELD Robert van de Berg (19), Emmanuel Ebiede (Nig, 19), Max Houttuin (19), Jonny Jansen (22), Daniël Jensen (Den, 17), Ronnie Pander (20), Alex Pastoor (30), Arek Radomski (Pol, 20), Ivan Tzethov (Bul, 18).

AANVAL Radu Mugur-Gusta (Roe, 27), Ali El Kattabi (20), Brian Meyninger (18), Ruud van Nistelrooy (21), Henry Onwuzuruike (Nig, 17), Boudewijn Pahlplatz (25), Radoslav Samardzic (Joe, 26), Jeffrey Talan (25).

Nieuw: Constatinovci-Schreiber (Rapid Boekarest, Roe), Damman (SK Beveren, Bel), Ebiede (Eendracht Aalst, Bel), Jensen (B93 Kopenhagen, Den), Meyninger (Sparta), Mugur-Gusta (Rapid Boekarest, Roe), Radomski (Veendam), Onwuzuruike (Nepa FC Lagos, Nig), Nwankpa (Nepa FC Lagos, Nig), Van Nistelrooy (FC Den Bosch), Samardzic (Volendam), Mitrita (Universitatae Craiova, Roe), Sinouh (Haarlem), Tzethov (FK Pirin Blagoevgrad, Bul). Vertrokken: Leeroy Echteld (AS Cannes, Fra), Igor Korneev (Feyenoord), Marc Nygaard (verhuurd aan MVV), Arnold Oosterveer (gestopt), Melchior Schoenmakers (FC Groningen), Tom Sier (Ajax), Jon Dahl Tomasson (Newcastle United, Eng), Ole Tobiasen (Ajax), Ronnie Venema (Veendam, was verhuurd), Romeo Wouden (Boavista, Por).