FC Utrecht

Opgericht: 01-07-1970 Stadion: Galgenwaard (13.500), Utrecht Voorzitter: H. Herremans Technisch directeur: H. van Breukelen Trainer-coach: R. Spelbos Assistent-trainer: F. Adelaar Internet-adres: www.fc-utrecht.nl

DOEL Stefan Postma (20), René Stam (32).

VERDEDIGING Elroy Asmus (23), Mitchell van der Gaag (25), Tom van Mol (Bel, 24), David Sousa Nascimento (Por, 31), Marcel van der Net (32), Emmanuel Nwakire (Nig, 19), Srjdan Obradovic (Joe, 26), Errol Refos (27).

MIDDENVELD René van den Brink (31), Ferdino Hernandez (26), Jean-Paul de Jong (26), Reinier Robbemond (25), Rob Witschge (31).

AANVAL Richard Beekink (25), Dries Boussatta (24), Harry Decheiver (27), John van Loen (32), Michael Mols (26), Leon van Nieuwkerk (22).

Nieuw: Harry Decheiver (SC Freiburg, Dld), Mitchell van der Gaag (Motherwell, Sch), Tom van Mol (SK Lommel, Bel), Emmanuel Nwakire (Lagos, Nig). Vertrokken: Dick van Burik (Hertha BSC, Dld), Peter Hofstede (Helmond Sport), Vincent Polfliet (verhuurd aan Telstar), René Ponk (Santiago de Compostela, Spa), Eric Smit (onbekend), Gérald Vanenburg (AS Cannes, Fra), Hans Visser (SC Harelbeke, Bel).