FC Groningen

Opgericht: 16-06-1971 Stadion: Oosterpark (16.500), Groningen Voorzitter: W. Entzinger Manager technische zaken: M. Koeman Trainer-coach: W. Rijsbergen Assistent-trainer: M. Koopman Internet-adres: www.fcgroningen.nl

DOEL Egbert Darwinkel (31), Patrick Lodewijks (30).

VERDEDIGING Raymond Atteveld (30), Joost Broerse (18), Kurt Elshot (20), Erwin Koeman (35), Mario Rodriques (Uru, 20), Leonardo dos Santos Silva (20), Melchior Schoenmakers (21), Jan Veenhof (28), Zephnad Wattimury (20), Warry van Wattum (28).

MIDDENVELD Raymond Beerens (25), Ivar van Dinteren (18), Rutger Feijer (19), Sander van Gessel (19), Harris Huizingh (34), Jeffrey Kooistra (28), Marcel Peeper (31), Mattias Rósen (Zwe, 24), Hugo Alves Velame (Bra, 23).

AANVAL Patrick Ax (17), Mariano Bombarda (Arg, 24), Erwin Koen (18), Paul Matthijs (20), Magno Mocelin (Bra, 23), Sergio Ommel (19), Toine Rorije (23).

Nieuw: Joost Broerse (jeugd FC Utrecht), Egbert Darwinkel (Veendam), Gert Dijkstra (ACV), Ivar van Dinteren (jeugd FC Utrecht), Rutger Feijer (eigen jeugd), Paul Matthijs (eigen jeugd), Marcel Peeper (Lokeren, Bel), Melchior Schoenmakers (Heerenveen), Magno Mocelin (was gehuurd van Flamengo, Bra), Mario Rodriques (Kickers Emden, Dld), Toine Rorije (Go Ahead Eagles), Leonardo dos Santos Silva (Flamengo, Bra), Hugo Alves Velame (Flamengo, Bra). Vertrokken: Fahd El Hamdouni (Forward), Harvey Esajas (onbekend), Joop Gall (Veendam), Dean Gorré (Ajax), Pieter Huistra (Lierse SK, Bel, was gehuurd van San Frecce Hiroshima, Jap), Rob Hilbers (Volendam), Roël Liefden (VVV), Romano Sion (Santiago de Compostela, Spa), Peter Sörensen (Silkeborg IF, Den).