Website

De NCRV heeft een televisieprogramma waarin een bekende presentator praat met twee bekende mensen. Hij doet dat in een huis in Zuid-Frankrijk, dat genoemd is naar de achternaam van die bekende presentor. Liefhebbers van dat programma kunnen via Internet nog eens extra genieten.

Op de NCRV-site zijn foto's te zien van de bekende presentator met zijn bekende gasten, die weer naar andere liefhebbers van het programma kunnen worden verstuurd. Ook kan de begintune van het programma worden beluisterd, evenals Zuid-Franse krekels en het klinken van wijnglazen. In de villa van de bekende presentator wordt een bepaalde wijn geschonken, die via Internet te bestellen is à 57,50 gulden de zes. Onder de bestellers worden drie badtassen verloot met het logo van het programma, precies dezelfde badtassen waarmee de bekende presentator met zijn bekende gasten uitstapjes maakt.

Op de NCRV-site is tevens de aankondiging te zien van de Willem Wever-website, die 30 augustus, meteen na de eerste aflevering van dit seizoen van het gelijknamige programma, wordt geopend. Hierop kunnen alle jeugdige onderzoekers hun gratis visitekaartje met eigen e-mail-adres bestellen, kletsen met andere Willem Wever-fans, vragen aan deskundigen verzenden, aan spelletjes (je naam in rook schrijven) of een prijsvraag meedoen (hoofdprijs: die toffe handgemaakte Willem Wever-cap).

Overigens is de NCRV nog op zoek naar trouwlustigen die op afstand, on-line, op 29 november aanstaande in een rechtstreekse uitzending in het huwelijk wensen te treden. (www.omroep.nl/ncrv)