Selectie; Radio; Zaterdag

Middagconcert: Sporen van Brahms. Ein deutsches Requiem opus 45 van Brahms, uitgevoerd door het Groot Omroepkoor en het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Edo de Waart, m.m.v. Christiane Oelze, sopraan en John Bröcheler, bariton. Radio 4, 14.04-16.00u.

Avondconcert/ Opera live. Venus, opera van Schoeck, uitgevoerd door het Orchestre de la Suisse Romande o.l.v. Mario Venzago, het koor van het Grand Théâtre en Mîtrise du Conservatoire Populaire. Solisten o.a.: Adrianne Pieczonka, sopraan en Hanna Schhaer, mezzosopraan. Radio 4, 19.02-22.00u.

Classic Albums. Zie Selectie TV. Radio 2, 20.04-22.00u.

Easy listening. Aandacht voor de Amerikaanse herontdekking van de jaren zestig songwriter Burt Bacharach, jazz-musici in composities van Beach Boy Brian Wilson en een eerbetoon aan Miles Davis. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.