Excuses van Vos aan medespelers

ROTTERDAM, 16 AUG. Henk Vos heeft zijn excuses aangeboden aan de spelersgroep van Feyenoord, naar aanleiding van zijn rode kaart in de Champions League-wedstrijd tegen FC Jazz. Vos bezorgde afgelopen woensdag de Finse verdediger Nieminen een zware kuitblessure. De aanvaller van Feyenoord heeft zijn winstpremie in de gezamenlijke spelerspot gestopt.

Vos zegt spijt te hebben van zijn gedrag. “Voordat ik de wedstrijdbeelden terugzag op tv wist ik al dat ik een fout had begaan die niet meer viel goed te praten. Daarom aanvaard ik alle consequenties en uiteraard ook de straf die de UEFA mij zal opleggen”. Trainer Arie Haan ziet af van verdere disciplinaire maatregelen. “De zaak is voor mij gesloten. Ik ben blij dat Henk uit zichzelf tot de conclusie is gekomen dat hij fout zat.”