CONTRACTBREUK 1.

Sylvester Stallone, de acteur die bekend werd als de integere vechtersbazen Rambo en Rocky, wordt beschuldigd van 'corruptie en samenzwering'. Alan en Diane Mehrez, producenten van de film The Good Life, hebben een rechtszaak aangespannen tegen de acteur om een schadevergoeding van 50 miljoen dollar te krijgen.

Volgens de twee heeft de acteur, die zich in de film Copland, die deze week in de Verenigde Staten in première ging, tracht te ontdoen van zijn imago van woordarme knokker, heeft Sly Stallone zijn contract gebroken. Bovendien zou hij hebben geprobeerd de film, die nog moet uitkomen, naar 'zich toe te trekken en te ondermijnen'. In The Good Life speelt Frank Stallone, de broer van Sylvester, de hoofdrol en verschijnt Sylvester zelf zes minuten.

Sylvester Stallone zei geschokt te zijn door de aanklacht, omdat hij 'niets verkeerds had gedaan'. Toch had hij, zoals het Rambo betaamt, snel een antwoord klaar. Stallone is op zijn beurt een rechtszaak begonnen tegen het Mehrez-duo en hun productiemaatschappij DEM Productions Inc. en eist een schadevergoeding van 20 miljoen dollar. Volgens Stallone hebben de filmmakers The Good Life ten onrechte gebracht als een Sylvester Stallone-film.