Stunts en avonturen

In Speelland Beekse Bergen en Adventure World Beekse Bergen kun je kennismaken met allerlei avontuurlijke sporten. Zo kun je een ritje maken op een quad, een soort crossmotor met vier wielen of een vaartochtje in een jetboot.

Wie echt veel lef heeft kan op de banaanvormige boot áchter de jetboot meevaren. Als een rodeorijder moet je proberen om overeind te blijven op de golven. Klimfanaten kunnen vervolgens met behulp van kabels en touwen van een vierentwintig meter hoge toren afdalen.

Kinderen tot 12 jaar kunnen stunts uithalen en avonturen beleven in het Speelland. Daar kun je spelen en ravotten op de Ballenberg, de Trampolines, met Botsbootjes en in het Verkeersland.

*Speelland Beekse Bergen en Adventure World zijn t/m 31 aug dagelijks geopend van 10-18u, toegang ƒ 9,50, Beekse Bergen, Hilvarenbeek, inl 013-5360032