Blackburn op kop na tweede ronde in Engelse League

LONDEN, 14 AUG. Manchester United heeft ook de tweede wedstrijd gewonnen in de Engelse voetbalcompetitie. Na de zege op Tottenham Hotspur (2-0) won de landskampioen gisteren met 1-0 van Southampton. Voor eigen publiek scoorde middenvelder Beckham vlak voor tijd.

Blackburn Rovers, gisteren met 4-0 te sterk voor Aston Villa, gaat na twee speelronde aan de leiding in de Premier League door een beter doelsaldo. Liverpool leed op eigen veld een verrassende 2-1 nederlaag tegen het bescheiden Leicester City. Zaterdag liet de ploeg van manager Evans al twee punten liggen tegen Wimbledon (1-1). The Reds namen gisteren afscheid van routinier John Barnes (33) die naar Newcastle United vertrok. De voormalige international mocht transferverij vertrekken.