NIEUWE MINNAAR.

Prinses Diana zou een nieuwe minnaar hebben. Hij luistert naar de naam Dodi en is de zoon van de Egyptische zakenman Mohammed Al Fayed, die ondermeer eigenaar is van de warenhuisketen Harrods. Dodi is via zijn moeder een neef van de bekende wapenhandelaar Adnan Kashoggi. Het nieuws kwam aan de vooravond van Diana's vertrek naar Bosnië waar zij zich inzet voor een antilandmijnenproject.

Diana was vorige maand al op het jacht van de Al Fayeds gesignaleerd, wat stof gaf aan speculatie over een relatie met vader Fayed, die in Engeland ook bekend werd doordat hij parlementariërs geldbedragen betaalde in ruil voor door hem bedachte Kamervragen. Maar het blijkt dus de zoon te zijn. “Dodi had gehoopt dat het geheim zou blijven en dacht ook werkelijk dat dat zou lukken”, zei een vriend van Dodi in de Britse tabloid The Mirror. Dezelfde bron zei dat zich een “zeer hechte relatie” aan het ontwikkelen is en dat Dodi dol is op Diana. Dodi, die ook filmproducer is, staat bekend om zijn talent mooie vrouwen aan zich te binden. Zo had hij eerder een relatie met filmster Brooke Shields, met ex-Charlie's Angel Tanya Roberts en werd hij gezien met actrice Wynona Ryder. Prins Charles kent hij ook, van polowedstrijden. De 36-jarige Diana is donderdag vanuit Engeland met het privé-vliegtuig van Al Fayed naar Nice gevlogen, waar de boottocht op het jacht 'Jonikal' begon. Volgens de tabloid The Sun heeft Dodi (40) even vrijgenomen van de productie van zijn laatste film, Zorro. Tegen The Mirror zei hij over zijn relatie met Diana: “Wij zijn zeer goede vrienden. Dat is alles wat ik wil zeggen.”