Zoo detective

Ben jij een echte zoo-detective? In Diergaarde Blijdorp kunnen ze je goed gebruiken om misdadigers op te sporen die het niet zo nauw nemen met het natuurbehoud. Maar je mag ook mee helpen denken over oplossingen voor milieu-overtredingen. Op zoek naar sporen en vingerafdrukken kom je oog in oog te staan met stropers en jagers. Ook kom je te weten wat de dierentuin allemaal doet om de natuur te helpen.

Wie wel eens in slaap wil worden gezongen door brullende leeuwen of huilende wolven moet ook in Diergaarde Blijdorp zijn. Daar organiseren ze namelijk elk jaar een zoo-camp: met een tentje de nacht doorbrengen op het giraffenperk, nadat je de oppassers hebt meegeholpen met dieren voederen en schoonmaken. Het zoo-camp was dit jaar zo populair dat alle avonden al zijn volgeboekt. Maar als je je nu opgeeft, sta je volgend jaar bovenaan de lijst!

*De Zoo Detective-speurtocht is voor ƒ 3 te koop aan de kassa van Diergaarde Blijdorp en is bestemd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, Van Aerssenlaan 49, Rotterdam, 010-4431457. Op dit telefoonnummer kun je ook reserveren voor het Zoo-camp.