Prijsvraag; De laatste paarse begroting in beeld

Op de Derde Dinsdag van september presenteert het paarse kabinet zijn laatste begroting van deze zittingsperiode. Een passend moment om de balans op te maken van 'paars'. NRC Handelsblad nodigt lezers en tekenaars uit in een cartoon of tekening hun mening te geven over het kabinet-Kok.

De inzendingen zullen worden beoordeeld door een deskundige jury. De beste tekening wordt beloond met een bedrag van 750 gulden. Een selectie van de beste inzendingen wordt gepubliceerd in de begrotingsbijlage, die verschijnt op 16 september. Deze tekeningen worden gehonoreerd met een bedrag van 250 gulden.

U kunt uw inzendingen insturen naar NRC Handelsblad. onder vermelding van 'paarse begroting', Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam.

De inzendingen moeten maandag