Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Theater

Niet thuis

Foto: De muziekzender MTV is deze zomer op het Scheveningse strand neergestreken in een heuse beach-tent. Germaine Bredeveld (20), styliste, drinkt er een kop koffie.

Ze is een fan van het trendy muziek-station. Vandaar. Ze kijkt ook graag naar Absolutely Fabulous, de VPRO-comedy waarin Joanna Lumley en Jennifer Saunders op onnavolgbare wijze twee verlopen rich bitches spelen. Maar bovenal is er de sehnsucht naar Ad Visser. Zoals hij alweer 12 jaar geleden Toppop voor het laatst presenteerde. “Met AVRO-kapsel en bril.” Onvergetelijk. (Foto Joyce van Belkom)