Selectie; Radio

Avondconcert. Sonate in F KV 533 van Mozart uitgevoerd door Ronald Brautigam, fortepiano. Verder onder meer Les illuminations van Britten door het Rotterdams Philharmonisch Orkest o.l.v. Bernard Haitink m.m.v. Susan Chilcott, sopraan. En liederen van Kurt Weill door Ingrid Kapelle, sopraan en Frans van Ruth, piano. Radio 4, 20.02-23.00u.

De Radio 5 documentaire: De moordenaar van mijn vader. Vincent van Merwijk onderzoekt hoe zijn vader na een gelukte hartoperatie toch kwam te overlijden. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

De schatkamer. Herhaling van de met de RVU Radioprijs 1996 bekroonde documentaire Zomergoud (the Guus Meeuwis story 1) van Edwin van Laar en Jeroen Latijnhouwers over het succes van het eerste liedje van zanger/student Guus Meeuwis Het is een nacht. Morgen, Radio 5, 14.02-14.45u.