VEB steunt bod op Multihouse

De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) heeft zich uiteindelijk toch neergelegd bij het bod van Sanderink Beheer (70 cent) op de aandelen Multihouse. De VEB adviseert nu de aandeelhouders hun stukken aan bieden. Die hadden daarvoor nog tot vanmiddag 15.00 uur de tijd.

De Vereniging heeft aandeelhouders tot nu toe aangeraden te wachten met het aanbieden van hun stukken omdat er mogelijk nog iemand zou komen met een hoger bod dan Sanderink. Op de aandeelhoudersvergadering van 20 juni maakte VEB-directeur De Vries zich nog kwaad om de gang van zaken bij de in surseance verkerende automatiseerder. Het bod van Sanderink van 70 cent per aandeel vond hij te laag, andere gegadigden hadden bovendien in de periode na 23 mei geen redelijke kans gekregen om een tegenbod uit te brengen.