Hockeysters uit selectie gezet

ROTTERDAM, 18 JUNI. Wendy Fortuin (HDM), Nicole Koolen (HGC) en keepster Stella de Heij (Kampong) zijn door bondscoach Tom van 't Hek uit de Nederlandse hockeyselectie gezet.

Het drietal presteerde in de ogen van de oud-international onder de maat bij het onlangs afgesloten toernooi om de Champions Trophy in Berlijn. Vandaag maakt Van 't Hek de selectie met zestien namen bekend die volgende week naar Zuid-Korea vertrekt voor deelname aan een zeslandentoernooi.

Carel van der Staak (45) is benoemd tot trainer-coach van de vrouwenploeg van Kampong. De oud-international volgt Jan-Willem van Hall op die vorige maand uit eigen beweging opstapte bij de hoofdklasseclub uit Utrecht. HGC heeft de 24-jarige Franse verdediger Stephan Jaquet toegevoegd aan de selectie.