Brazilië wint na 2-0 achterstand

SANTA CRUZ, 17 JUNI. De Braziliaanse voetbalvedetten hebben vechtlust getoond in hun tweede wedstrijd om de Copa America. In het duel tegen Mexico zette de wereldkampioen een achterstand van 2-0 om in een 3-2 overwinning.

In groep C gaat Brazilië nu met zes punten uit twee wedstrijden aan de leiding en heeft zich verzekerd van een plaats in de kwartfinales. Colombia, dat met 4-1 van Costa Rica won, en Mexico volgen op drie punten.

Mexico dicteerde in de eerste helft tegen Brazilië het spel. Met twee doelpunten van Hernandez nam de ploeg voor rust de leiding. Hoewel de irritaties aan Brazilaanse kant groeiden, kon de formatie van Zagallo zich na rust herstellen via treffers van Aldair en Romario. Tien minuten voor tijd maakte Leonardo met een afstandsschot het winnende doelpunt.