VRUCHT

Jerry Hall (41), Amerikaans actrice en vrouw van de Britse Rolling Stones-zanger Mick Jagger (53), is weer in verwachting. Vorig jaar maakte ze nog bekend dat ze wilde scheiden van Jagger, omdat hij te vaak veel tijd doorbracht met andere vrouwen.

Maar een paar maanden geleden heeft het paar zich met elkaar verzoend. Jagger beloofde toen dat hij voortaan trouw zou blijven. Niet veel later zei Hall dat ze verlangde naar een kind. “Moeder zijn is het mooiste dat ik heb gedaan”, zei Hall eens in een interview.

Hall en Jagger ontmoetten elkaar in 1977, toen Jagger nog was getrouwd met Bianca en Hall een verhouding had met Roxy Music-zanger Bryan Ferry. Ze trouwden in 1990 op Bali. Jagger en Hall hebben al drie kinderen, die tussen de vier en dertien jaar oud zijn. Jagger is vader van zes kinderen en heeft twee kleinkinderen.