Reprises in Rotterdam

ROTTERDAM, 14 JUNI. De Rotterdamse Schouwburg heeft voor het jaarlijkse reprise-festival 'De Keuze van de Schouwburg' veertien toneel- en dansvoorstellingen geselecteerd.

Het gaat om Een sneeuw van Het Toneel Speelt, Ashes to ashes van Toneelgroep Amsterdam, Vriend of vijand van Toneelgroep Amsterdam, HMA of Hiroshima Mon Amour van Toneelschuur Produkties, Harmoniehof van Annemarie Prins/Nestheaters, Mémoires uit de rijpingsjaren van Waas Gramser/Maten, 't Stuk...dat stuk is van Jongewaard, Kas, De Wolf, Twee Stemmen van Hollandia, De Avonden van Het Vervolg, Noordeloos van De Federatie, Onder het Melkwoud van het RO Theater, de dansvoorstelling Looking for Peter van Gonnie Heggen/Naranti Produkties en de jeugdtheatervoorstellingen Soms verdwaal ik in een draak door Theater Artemis en Voetstappen in de nacht door Speeltheater Gent. Deze naar de mening van acht medewerkers van de Schouwburg beste voorstellingen van het afgelopen seizoen zijn allemaal voor herneming beschikbaar. Het festival duurt van 1 tot 15 september.