HUWELIJK

De Brit Noel Gallagher (30), gitarist en liedjesschrijver van de popgroep Oasis, is eindelijk getrouwd. Vorige week werd hij in Las Vegas in de echt verbonden met Meg Matthews (31). Een eerdere huwelijksvoltrekking die in februari in Londen zou plaatshebben, zegde het stel op het laatste ogenblik af wegens een teveel aan belangstelling van pers en andere ongenodigden.

Gallagher en Matthews trouwden in de Little Church of the West in Las Vegas. De organist speelde 'Yesterday' en 'All My Loving' van The Beatles, de Engelse popgroep die het grote voorbeeld van Oasis is en op de lijst van bestbetaalde Britse popgroepen in 1996 de eerste plaats inneemt voor Oasis.

Noel Gallagher doet alles een beetje later dan zijn broer Liam, zanger van Oasis. Ook die zegde een huwelijksvoltrekking wegens overweldigende belangstelling op het laatste moment af en trouwde later alsnog met de actrice Patsy Kensit.