Seedorf in actie bij Suri-profs

ZEIST, 6 JUNI. Clarence Seedorf heeft zich beschikbaar gesteld voor het voetbalelftal van de Suriprofs in de wedstrijd tegen de Nederlandse All Stars. Het duel wordt zondag in De Galgenwaard in Utrecht gespeeld. De opbrengst is bestemd voor de renovatie van het Andre Kamperveen Stadion in Paramaribo.

Seedorf kan meespelen omdat Real Madrid zondag niet in actie komt. De Spaanse competitie ligt stil in verband met de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië in Valladolid.

Eerder hadden Frank Rijkaard, Aron Winter en Gerald Vanenburg al toegezegd mee te doen bij de Suripofs. Bondscoach Guus Hiddink is coach van de All Stars. Hij heeft onder anderen de gebroeders Dennis en Gérard de Nooijer tot zijn beschikking. De All Stars is de verzamelnaam voor een selectie spelers uit de eredivisie.