Correcties & Aanvullingen

Europese beweging

In het artikel Per fiets naar het internationale debat (in de krant van donderdag 29 mei, Profiel pagina 4) wordt R. de Wijk, hoofd afdeling conceptuele zaken van het ministerie van Defensie, genoemd als bestuurslid van de Atlantische Commissie. Dat is onjuist. De Wijk is bestuurslid van de Europese Beweging.

The Crucible

In de bespreking van de film The Crucible (in de krant van woensdag 4 juni, pagina 11) werd het toneelstuk 'The Madness of King George' toegeschreven aan Shakespeare. Het stuk is echter van Alan Bennett.

Jean-Claude Gayssot

In het artikel Kopstukken van links Frans kabinet (in de krant van donderdag 5 juni, pagina 5) stond bij de biografie van Jean-Claude Gayssot, de minister van Transport en Huisvesting, een foto van Robert Hue, leider van de Communistische Partij. Hierbij alsnog de juiste foto.