Voorkeur; Theater

MUSSEN EN ZWANEN Virtuoze relatie-komedie van Haye van der Heyden, met parelende oneliners en een verrassend gevoelige apotheose, passend gespeeld door Frédérique Huydts, Hymke de Vries, Eric Corton en Hans Breetveld. 6 juni Tilburg Schouwburg, 7 juni Den Haag Diligentia.

EN VERDER Bandkaai Slapstick en woordenwisselingen door Waardenberg & De Jong. 6 juni Eindhoven Stadsschouwburg; De vier jaargetijden Cabaret van Hans Liberg. 7 juni Tilburg Stadsschouwburg, 10 t/m 12 juni Gouda Schouwburg, 13 juni Venlo De Maaspoort, 14 juni Alkmaar De Vest; 17, 18 juni Eindhoven Stadsschouwburg; Afgeragd De cabaretgroep Niet Uit Het Raam. 9 juni Kleine Komedie Amsterdam; The sound of music Aanvallige versie van de sprookjesachtige musical door het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. 6 t/m 8 juni Nederlands Congresgebouw Den Haag.