Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau J.L. Bijl, Tuk, Steenwijk; M. van Ewijk, Rhenen; W. Gerritsen, Doorwerth, Renkum; dr. E.P. de Jong, Nieuwegein; J.H. Kleijnen, Bocholtz, Simpelveld; mw. H. Maassen van den Brink-Janssen, Enschede; G. Oosterom, De Lier; ing. Ch.M.H.M.J. Schefman, Maastricht; F.G. Walraven, Lelystad; ing. J.M.P. Wolfhagen, Zevenaar. Lid in de Orde van Oranje-Nassau C.A. Elshout, Noordwijk, secretaris/penningmeester plaatselijke afdeling van het CNV; L. van der Heide, Groningen; J.C.M. Hendriks, Swalmen; D. Hoogstra, Apeldoorn; B.G.A. Hubert, Hengelo; H.J. Janissen, Amsterdam; J.H.Koopmanschap, Heemskerk; F.H. Mollen, Valkenswaard; J. Pieters, Vroomshoop, gem. Den Ham; J.S.J. Savelberg, Schin op Geul, Valkenburg aan de Geul; L.G.A. Smeets, Valkenburg aan de Geul; P. Stobbe, Rheden; N.L. Teeuwen, Zaanstad; M. Touwen, IJsselmuiden; W. Tuinman, Menaldumadeel; J.M. Vastenhoud, Ermelo; G.J. Veenhuizen, Nijkerk; H.J. Vercauteren, Brunssum; P. de Vries, Rheden.