UIT VORM

De Amerikaanse tennisser Andre Agassi is precies een week geleden getrouwd met de Amerikaanse actrice Brooke Shields. In de St. John Kerk in Monterey, Californië, verbond de rooms-katholieke priester Charles Gard het tweetal in de echt.

Er waren ongeveer 100 gasten aanwezig in de kerk. Boven de kerk cirkelden vier helikopters met een onbekend aantal journalisten aan boord.

De nu 31-jarige Shields, die bij haar huwelijk gekleed ging in een witte bruidsjurk met een sleep van anderhalve meter, is al 29 jaar model. Ze heeft in verschillende films gespeeld, waaronder 'Blue Lagoon', en ze is afgestudeerd aan Princeton University. De 26-jarige Agassi, winnaar van onder meer Wimbledon in 1992, stond eens op de eerste plaats van de internationale ranglijst van beste tennissers, maar is de laatste maanden hopeloos uit vorm.

De twee leerden elkaar kennen bij een tenniswedstrijd in 1993, waarna ze elkaar bestookten met faxen. Later werd het faxverkeer omgezet in een verhouding.