Weer vondst in België van lijk in vuilniszak

BRUSSEL, 14 APRIL. De Belgische politie heeft zaterdag in Havré, in de buurt van Mons, opnieuw vuilniszakken gevonden met stoffelijke resten van een vrouw. In de zakken zaten een voet, een dij en een hoofd, dat door de staat van ontbinding onherkenbaar is.

Ook op 22 en 24 maart werden in de omgeving van Mons vuilniszakken ontdekt waarin menselijke resten werden gevonden. De lichaamsdelen zijn steeds zeer zorgvuldig afgezaagd, wat volgens de procureur van Mons, Pierre Honoré, wijst op één dader. Het is nog onduidelijk of het om delen van eenzelfde lichaam gaat. Wel heeft het onderzoek aangetoond dat het hoofd niet is van de Franse prostituee Martine Bohn. Haar romp werd in juli vorig jaar in een riviertje in de omgeving van Mons gevonden.

Aanwijzingen over een mogelijke dader ontbreken vrijwel. De vrouw die de politie op de verdachte zakken attendeerde heeft gezegd op die plek in de afgelopen dagen “een verdachte Mercedes” en ook een “witte bestelwagen” te hebben gezien. (AFP, Reuter)