NS verkopen ook kaartjes voor Lovers

De NS verkopen de kaartjes voor concurrent Lovers. Aan elk NS loket zijn de plaatsbewijzen voor de strandexpres tussen Amsterdam en IJmuiden te koop. Lovers onderhandelt nog over de mogelijkheid om ook kaartjes voor de forensentrein tussen Amsterdam en Haarlem via de NS aan de man te brengen.

Lovers directeur P. Sul stelt dat beide bedrijven baat hebben bij de overeenkomst. “Iemand die met de trein vanuit Maastricht naar IJmuiden wil, maakt dan het grootste aantal kilometers met de NS.” De gezamenlijke verkoop gaat om arrangementen die de NS als dagtocht aanbiedt. Toeristen kunnen met de trein naar Zandvoort, wandelen naar IJmuiden en nemen daar de trein terug. Het andere aanbod is om met de trein naar Amsterdam te reizen en dan over de stappen op de Loverstrein naar “Amsterdam beach.”