Voetbal Spanje

Barcelona heeft in het Spaanse bekertoernooi goede vooruitzichten op het bereiken van de halve finale. De eerste wedstrijd tegen Atletico Madrid eindigde in de hoofdstad in 2-2. De return in Barcelona is op 12 maart. Atletico, volgende week de tegenstander van Ajax in de kwartfinale van de Champions League, nam gisteravond de leiding door Simeone, maar Pizzi boog de stand met twee doelpunten naar 1-2 om.

Kiko bracht Atletico een kwartier voor tijd weer naast Barcelona. Op de tribune zat de assistent-trainer van Ajax, Gerard van der Lem.

Ronaldo en Giovanni ontbraken bij Barcelona door interlandverplichtingen. Brazilië speelde gisteren in Goiania een oefenwedstrijd tegen Polen. De Brazilianen wonnen in met 4-2. Ronaldo en Giovanni scoorden ieder tweemaal. Kucharski en Citko namen de Poolse treffers voor hun rekening.