Feyenoord werkt aan nieuwe clubkaart

ROTTERDAM, 26 FEBR. Feyenoord komt volgend seizoen met een nieuwe clubkaart voor de trouwe supporters. Deze aanhang krijgt met deze kaart voorrang bij de verkoop van kaartjes voor uitwedstrijden. “De supporters die altijd onze uitwedstrijden bezoeken, grijpen bij de grote wedstrijden tegen Ajax en PSV vaak mis”, legde Feyenoord-woordvoerder F. Blankemeijer uit.

“We hebben daar veel klachten over gehad. Met deze kaart willen we een einde maken aan de ontevredenheid.” Een supporter die in aanmerking wil komen voor een zogenaamde 'Gold Card' moet aan diverse voorwaarden voldoen. Hij of zij moet in bezit zijn van een seizoenkaart. Bovendien moet de fan veel uit- en thuiswedstrijden hebben bezocht. Ook wordt de plastic kaart voorzien van naam en pasfoto. Blankemeijer: “Het is dus ook een middel om tegen de supporters op te treden. Wie zich misdraagt verliest zijn kaart.”