Te kleine koelkasten voor bierliefhebber

Het computerbedrijf waarvoor ik in Amerika werkte wilde in Holland een Europees verkoopkantoor openen. Mij werd gevraagd of ik interesse had om me hier te vestigen en de boel op poten te zetten. Daar had ik wel oren naar. Ik heb altijd enige tijd in een ander land willen wonen en werken. Omdat ik geen eigen huis, geen hond en geen vrouw had, kon ik ook meteen verkassen, hahaha.

Eerlijk gezegd heb ik sinds ik hier ben niet of nauwelijks verschillen tussen Holland en Amerika kunnen ontdekken. Misschien dat het er hier iets uitbundiger aan toegaat na afloop van een wedstrijd. Soms kun je zelfs bijna spreken van een feestje! Wat het werk betreft komt iedereen hier 's ochtends net als in Amerika met plezier binnenwandelen. En gaat ook hier iedereen met nog veel meer plezier weer naar huis als het vijf uur is, hahaha.

Wat ik overigens wel een beetje mis zijn goeie pizza's. Daar staat echter weer tegenover dat die kroketten van jullie geweldig zijn. Verder is me opgevallen dat koelkasten hier klein zijn. Voor een vrijgezel als ik is dat niet echt een probleem, want eigenlijk kom ik alleen maar thuis om te slapen. Maar toch: in zo'n kleine koelkast past niet veel bier, hahaha.

    • Paul de Lange